Advanced search FAQ Register Login

It is currently Tue Feb 20, 2018 4:23 am

 

Postby house20001 » Tue Feb 06, 2018 5:17 am

Hi,

I just recieved my PaPiRus Zero ePaper / eInk Screen pHAT for Pi Zero - Medium and it looks like the clamp that holds the ribbon cable is broken/messed up?

I'm attaching pictures of what it looks like. It looks like I'm supposed to post stuff like this in the forum? If there's a better way to resolve, please let me know.

Thanks in advance!

IMG_20180205_201336.jpg

IMG_20180205_201336.jpg (1.73 MiB) Viewed 56 times

house20001
n00b

Posts: 3

Joined: Tue Feb 06, 2018 5:10 am

Postby Dave » Tue Feb 06, 2018 9:27 am

All our tech support is done on the forums so other users can benefit when a resolution is found :)

If you could post your order ID I will have a replacement board sent to you.

Dave
ModMyPi

User avatar

Posts: 2154

Joined: Wed Jul 22, 2015 11:36 am

Forum Administrator & Technical Support

Postby house20001 » Tue Feb 06, 2018 3:56 pm

Cool, makes sense.

Order #217882

Thanks!

house20001
n00b

Posts: 3

Joined: Tue Feb 06, 2018 5:10 am

Postby Dave » Wed Feb 07, 2018 9:13 am

house20001 wrote:Cool, makes sense.

Order #217882

Thanks!


That's great thanks. I'll have sales arrange the replacement now for you.

Dave
ModMyPi

User avatar

Posts: 2154

Joined: Wed Jul 22, 2015 11:36 am

Forum Administrator & Technical Support

Postby house20001 » Wed Feb 07, 2018 4:43 pm

Great, thank you!

house20001
n00b

Posts: 3

Joined: Tue Feb 06, 2018 5:10 am

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] and 2 guests

Board index

The teamDelete all board cookies • All times are UTC [ DST ]